Geschreven door Topsport Flevoland
Gepubliceerd op 14 mei 2020

Toppers van de Toekomst

Topsport Flevoland stelt in de maandelijkse rubriek "Toppers van de Toekomst" in de Almere Deze WEEK, Almeerse sporttoppers aan u voor in een interview.

Geschreven door Max Castelein
Gepubliceerd op 06 februari 2020

Trainingsstages Santa Pola

De winterperiode is altijd een beetje een saaie periode voor een windsurfer; er zijn geen evenementen waar je je voor moet voorbereiden en je zit eigenlijk meer in de gym dan dat je op het water staat.

Geschreven door Max Castelein
Gepubliceerd op 04 september 2019

Sint-Petersburg

Na een week rust kan ik enigszins tevreden terugblikken op een bijzonder WK. Wij vertrokken vier dagen voordat het allemaal begon, zo hadden we nog even de tijd het water en de omgeving te verkennen.

Geschreven door Max Castelein
Gepubliceerd op 23 juli 2019

Medemblik Regatta

Na een drukke periode school heb ik nu de tijd om terug te kijken naar de Medemblik Regatta, die ik van de 26ste tot de 30ste mei 2019 had gevaren.

Geschreven door Max Castelein
Gepubliceerd op 15 april 2019

EK Mallorca

Op 7 april begon het Europese kampioenschap RS:X voor senioren en jeugd. Ik ging ernaartoe met een bepaalde ambitie, een zogenaamd droomdoel. Het lijkt mij namelijk supergaaf om mee te doen aan een medal-race, hiervoor moet je in de top 10 zitten.

Geschreven door Max Castelein
Gepubliceerd op 02 april 2019

Next up: Mallorca!

Na een uitgebreide voorbereiding buiten het seizoen, vertrek ik op 4 april om drie dagen later te beginnen aan het Europese Kampioenschap. Afgelopen winter is absoluut mijn meest intensieve winter geweest in de drie jaar dat ik dit doe.

Geschreven door Max Castelein
Gepubliceerd op 09 maart 2019

Een avontuur naar de andere kant van de wereld

Op 9 februari 2019 begon ik aan een van de meest bijzondere ervaringen van mijn leven. Na anderhalve dag reizen stond ik op het vliegveld van Auckland, Nieuw-Zeeland! Ik was uitgenodigd om hier tweeënhalve week te gaan trainen met de wereldkampioene RS:X, Lilian de Geus.